VESTERBRO VINSTUE INVITERER TIL EN UFORGLEMMELIG NYTÅRSAFTEN
Kom i dit stiveste puds med alt det guld og glimmer du kan medbringe og hop ind i 2017 på gastronomisk manér.
Vi starter herlighederne kl.17.30 med bobler & nytårstale.
Efterfølgende sætter I jer til bords og bliver forkælet med køkkenets og vinskabets lidenskaber.
MENU & VINMENU
APPETIZER
Danske østers, dybstegt kammusling med citrongranité & champagneskum
-- Cremant de Bourgogne
TORSK
Rimmet torsk, vintertrøffel, dansk tang, sprød fennikel, ristet sennep & fermenteret tundressing
-- Riesling Kabinett Trocken, Weingut Petri
HUMMER
Hummertimbale, luftig persillerodsbisque, grønkålschips & kørvelolie
-- Bourgogne Blanc, Chateau de Demessey
DÅDYR
Helstegt dådyrfilet, bagte jordskokker og pigon æbler, æblechips og fermenterede roer
-- Valpolicella Doc Superior “Rocolo”
CHAMPAGNEMOUSSE
Champagnemousse, sprøde marengs, nøddekrokant & hvid chokolade
-- Kopke Tawny 10 års portvin
KRANSEKAGE
Need we say more?
-- Brut Nature, Jordán de Asso, NV
Vi glæder os til at se jer!