VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT VI HAR KUN VORES HYGGELIGE BAR PLADSER TILBAGE.
Så er vi klar til at runde året af med jer på Falernum med vores delikate menu inkl. vin menu. Som de andre år starter vi aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00.
Snacks
Østers
Hjertesalat
Kanin terrine
Andre Jacquart, Vertus Experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne, France, NV
1 servering
Hummersuppe serveret med jordskokker & estragon
Domaine Fery & Fils, Ez Connardises, Savigny-Les-Baune, Domaine Fery & Fils, Chardonnay, Bourgogne
2 servering
Tatar med bøgehatte & perleløg.
Domaine Fery & Fils, Saus la cabotte, Savigny-Les-Baune, Pinot Noir, Bourgogne
Hovedret
Smørstegt oksemørbrad serveret med trøffel, østershatte, knoldselleri og sauce bordelaise.
Timbervine, Syrah, Radio-Coteau, Russian River Valley, California, USA, 2013
Dessert
Citrontærte med vaniljeis
Coteaux de l’Aubance ‘Premiéres tries’ Terra Vita Vinum, Anjou, Loire, France, 2018
1310,- pr. person inkl. billet gebyr