Øl, chokolade og croissanter - en fortælling i tre akter om cirkularitet

Præsenteres af Nørrebro Bryghus x Endless Food x Food People

Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed er på alles læber. Virksomheder løber om kap efter den gode gerning, og ansvarlighed er i høj kurs. Det er ikke altid nemt at finde ud af, men ét er dog sikkert – hvis vi løber sammen og stiller os på skuldrene af hinanden, kommer vi længst.

Igennem oplevelsen vil du få serveret en kold øl og selvfølgelig også en smagsprøve på, hvordan en chokolade-croissant uden chokolade smager!

Dine værter

I denne talk kan du opleve Michael Rahbæk fra Nørrebro Bryghus fortælle om arbejdet med øl og bæredygtighed. Og om Endless Food og Christian Alexander Møller Bach, som giver nyt liv til Nørrebro Bryghus’ biprodukt, - mask, samt Mads Hermansen fra Food People, som netop har introduceret en chokolade-croissant uden chokolade til deres sortiment - alt sammen naturligvis økologisk.




Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

MENU

Du får serveret en kold øl og selvfølgelig også en smagsprøve på, hvordan en chokolade-croissant uden chokolade smager. 

Reserver din gratis øl og croissant ved at hente en gratis billet. Er billetterne udsolgt, kan du stadig dukke op på dagen, hvor de resterende øl og croissanter dele ud efter først til mølle til talkens publikum.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.