Ølgastronomisk Langbordsmiddag

Præsenteres af KU.BE

Smag dig gennem humlens verden til ølgastronomisk langbordsmiddag. Ølnørderne fra mikrobryggeriet HOPPE.BEER disker op med det bedste fra bryghuset, mens kokkene fra det socialøkonomiske madhus Glad Mad står for en tre retters menu, hvor øllet indgår i alle retterne.

Det hele foregår ved langborde i Frederikbergs farvestrålende og hyggelige kulturhus KU.BE.

Kokkene fra Glad Mad og bryggerne fra HOPPE.BEER er gået sammen om at lege med alle de mange smage og aromaer som øl gemmer på. Og ambitionen er at give dig den ultimative mad og øloplevelse!

Frederik Hoppes mikrobryggeri Hoppe.beer laver øl inspireret af belgisk bryggetradition.
Køkkenchef Nick Vienberg driver Glad Mads café i KU.BE og har en stor passion for at inkorporere øl i mad. Frederik og Nick er begge drevet af kreativitet og en evig søgen efter de mest interessante smagsoplevelser. Oplev en helt igennem ølgastronomisk langbordsmiddag i selskab med de to.

Da der serveres alkohol til arrangementet, skal du være min. 18 år for at deltage.


Menu

Fiskepakke med fennikelblomst, laurbær og skalotteløg og salat på fennikel, vanilje og løvstikke med øl- og appelsin-vinaigrette

Sensommer-and på to måder med fermenteret æblekompot på Frederiks øl, bagte æbler samt persillekartofler til deling

Blomme tarte-tatin med citron, mynte og koriander samt rosa peber og hjemmerørt vaniljecreme



Adresse: KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.