Ølmusikbanko med Absalon

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Kom med når Absalon, traditionen tro, tager deres bankoudstyr med til Copenhagen Beer Weeks ØlTorv på Israels Plads. Aftenen står på en omgang festlig ølmusikbanko, hvor tallene på bankopladerne skiftes ud med sangtitler. Der skal bl.a. synges med på "Stik mig en øl", "Knap en bajer op", "Drunk In the Morning", "Sidder på et værtshus" og mange flere. Så tag dine venner under armen og nyd en omgang banko, som du ikke har prøvet før!

Som hvert år har bryggerierne ikke holdt sig tilbage med at udlodde fede (øl)præmier! En billet giver tre spilleplader, så der er gode chancer for at tage hjem med en lækker øl (eller tre) under armen. Der skal selvfølgelig spilles en række, to rækker og pladen fuld indtil klokken rammer 22:00, og der vil blive plads til pauser, hvor der er rig mulighed for at smage på diverse øl, mens musikken spiller i baggrunden. 

Så glæd dig til masser af fællessang og måske er det dig der får banko!

Ps: Inkluderet i billetten er én dåse af dette års CPHBW festivaløl, Rock Brew. Øllen er brygget af fire bornholmske bryggerier og der er tale en maibock med en masse tysk humle. Den rammer en alkoholprocent på 6,2, så det er en lystig øl – perfekt til en lystig aften!

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyrAdresse: Sceneteltet på Festivalspladsen, Israels Plads, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.