Mindre, men bedre – hvorfor Region H stadig serverer oksekød
Region Hovedstaden har siden 2019 halveret sit oksekøds-indkøb af klimahensyn. Oksekød er stadig vigtigt i køkkenerne, som skal nære særligt syge og svækkede. For Region Hovedstaden handler det ikke kun om klima. Det handler også om dyrevelfærd, biodiversitet, sammenhængen i fødevaresystemet og god næring til patienter, pårørende og ansatte. Derfor har Region Hovedstaden lige lavet et nyt kødudbud i et forsøg på at påvirke fødevaresystemet til at producere mindre og bedre.
Okse på dagsordnen er støttet af Kvægafgiftsfonden
Moderator: Trine Krebs
Grøn Chef i Food Organisation of Denmark
Lars Gårdhøj
Regionsrådsformand i Region Hovestaden
Marianne Lange
Enhedschef i køkkenerne på Herlev og Gentofte Hospitaler
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev