Debat: Oksekød med omtanke - Når mad handler om mere end klima

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Mindre, men bedre – hvorfor Region H stadig serverer oksekød

Region Hovedstaden har siden 2019 halveret sit oksekøds-indkøb af klimahensyn. Oksekød er stadig vigtigt i køkkenerne, som skal nære særligt syge og svækkede. For Region Hovedstaden handler det ikke kun om klima. Det handler også om dyrevelfærd, biodiversitet, sammenhængen i fødevaresystemet og god næring til patienter, pårørende og ansatte. Derfor har Region Hovedstaden lige lavet et nyt kødudbud i et forsøg på at påvirke fødevaresystemet til at producere mindre og bedre.

Okse på dagsordnen er støttet af Kvægafgiftsfonden

 


DEBATPANELET

Moderator: Trine Krebs 
Grøn Chef i Food Organisation of Denmark

Lars Gårdhøj
Regionsrådsformand i Region Hovestaden

Marianne Lange
Enhedschef i køkkenerne på Herlev og Gentofte Hospitaler



Adresse: Køkkenscenen på festivalpladsen, Flæsketorvet 45, 1711 Vesterbro

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev