Olivenolie-smagning

Præsenteres af Stigs Oliven & TorvehallerneKBH

At finde den rette olivenolie, kan være lidt af en jungle. Der findes både stærke og milde, og så er der stor forskel på en god ekstra jomfru olivenolie og en konventionel produceret olie.

Lad sanserne guide dig, når torvets egen olivenolie-sommelier, Simikka Larsen fra Stigs Oliven, i anledningen af Copenhagen Cooking inviterer til olivenolie-smagning. På smagningen lærer du at smage forskel på olivenolier, og hvad man skal være opmærksom på ved køb af en god olivenolie.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 29. aug. 2021 kl. 11:00 - 12:00
á 150,00 kr.
+ 11,00 kr.
søndag 29. aug. 2021 kl. 12:30 - 13:30
á 150,00 kr.
+ 11,00 kr.