Kom med til olivenoliesmagning med sommelier Simikka Larsen og bliv klogere på de gyldne dråbers forunderlige verden!
At finde den rette olivenolie kan være lidt af en jungle. Der findes både stærke og milde, og så er der stor forskel på en god ekstra jomfru olivenolie og en konventionel produceret olie.
Lad sanserne guide dig, når TorvehallerneKBHs egen olivenolie-sommelier, Simikka Larsen fra Stigs Oliven, inviterer til olivenolie-smagning. På smagningen lærer du at smage forskel på olivenolier, og hvad man skal være opmærksom på ved køb af en god olivenolie.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev