Olivenolie smagning af sommelier Simikka Larsen

Præsenteres af Stig's Oliven ApS & TorvehallerneKBH

Denne ene dag, har du muligheden for at deltage i en olivenolie smagning med sommelier Simikka Larsen i Torvhallerne!

Simikka Larsen er olivenolie sommelier og hun vil fortælle om hvordan man smager forskel på god ekstra jomfru olivenolie og dårlig. Hun har siden 2018 været på 3 forskellige olivenolie skoler, i henholdsvis Valencia, London og Imperia. På sidstnævnte skole er Simikka Larsen begyndt på ekspert uddannelsen, der tager 2 år.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Ekstra info

Til denne smagning vil der blive smagt på 4 forskellige olier, og guidet i hvad man skal holde øje med ved køb af god ekstra jomfru olivenolie. Følg Stigs Oliven på facebook eller instagram.

 



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 28. aug. 2022 kl. 11:00 - 12:15
á 170,00 kr.
+ 20,00 kr.
søndag 28. aug. 2022 kl. 14:00 - 15:15
á 170,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »