Olivenoliesmagning & pairing: Smag nogle af de bedste olivenolier med Oliviers & Co

Præsenteres af Oliviers & Co

Hvad vil det sige at en olivenolie er ekstra jomfru? Og hvorfor dumper så mange olivenolier i Fødevarestyrelsens tests?

Hvilken slags olivenolie kan man putte på yoghurt med frisk frugt til morgenmaden? Og hvilken olivenolie passer bedst til sommerens tomater?

Dyk ned i den gode olivenolies verden med eksperterne Nina Vestmark Christiansen og Mikkel Toft Madsen fra Oliviers & Co. De to olivenolienørder vil præsentere nogle af de bedste olivenolier fra årets høst og guide i, hvordan man kan lege med olivenolier med forskellige smagsprofiler i køkkenet.

I skal smage på olivenolie rent, og efter smagningen får I lette anretninger, hvor de forskellige olivenolier bliver sat i spil med sensommerens vidunderlige råvarer til denne særlige Copenhagen Cooking smagning.

Dine værter:
Nina og Mikkel er olivenolienørder, og de står bag Oliviers & Co butikkerne på Gammel Kongevej på Frederiksberg og i TorvehallerneKBH. Her har de specialiseret sig i de bedste ekstra jomfru olivenolier, gode eddiker og nøje udvalgte delikatesser fra Middelhavsområdet.

Begge har uddannet sig i olivenoliens verden hos den italienske olivenolieskole ONAOO, og Nina er certificeret professionel olivenoliesmager.

Facebook
InstagramAdresse: TorvehallerneKBH, Aktivitetsteltet, Frederiksborggade 21, 1360 København K

SMAGNINGER

I skal smage på flere forskellige ekstra jomfru olivenolier - og til slut serveres små anretninger, hvor olivenolierne sættes i spil. Der serveres udelukkende vegetariske serveringer.

FOR AT FÅ DEN BEDSTE SMAGSOPLEVELSE

Et par guidelines, der giver de bedste forudsætningerne for at smage godt ;)

  • Lad være med at ryge inden smagningen
  • Undlad at bruge parfume eller stærkt parfumerede cremer etc.
  • Vent med kaffe til efter smagningen og spis ikke en time op til smagningen.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 24. aug. 2024 kl. 10:00 - 12:00
Udsolgt
á 249,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »