Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværket. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte lokale producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til en dejlig langbordsfrokost i tippiteltet, midt i Torvehallernes inspirerende, gastronomiske omgivelser.
Din vært
Omegn & Venner er ikke en restaurant. Det er ikke en vinbar. Det er heller ikke et supermarked. Omegn & Venner er et sted, der gror på en bund af vildtvoksende glæde for mad, drikkevarer og fødevarer. Det sted, hvor du kan stille den lille eller store sult og tørst - dér hvor du går hen, når du vil gå på opdagelse i de super dedikerede, små danske og nordiske fødevareproducenters udvalg af kød, mejeriprodukter, brød og drikkevarer. Dér du går hen, for at få den stemning af landhandel, som mange madører jagter om sommeren og længes efter om vinteren. Dér, du går hen, hvis du er kvalitets- og klimabevidst og kun vil købe det, du har brug for, mens du støtter små iværksættere. Mange gode fester er startet i køkkenet - men de kan også starte i Omegn & Venner, for vi elsker gæster.
I tilfælde af regn
Frokosten finder sted i ly for regn og blæst i en tipi og kan gennemføres i alt vejr. I tilfælde af helt ustyrligt vejr, aflyses eventet og en refundering eller ombytning er mulig.
Ekstra info
Påklædning efter vejret anbefales.
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
Frokostmenuen vil indeholde snacks + en 4-retters servering.
Denne vil blive kreeret af råvarer fra lokaleproducenter af vores egne, samt tre gæstekokke og venner af huset.
Navne bliver lanceret på dagen, så lad dig overraske.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev