Onsdagsmad i Pladefabrikken

Præsenteres af Rødder

Hygge, naturvin og mad lavet på de bedste lokale råvarer – et nyt onsdagskoncept i Pladefabrikken. 
Konceptet er enkelt: Du køber billet på forhånd og dropper ind som du lyster mellem kl. 18 og 19. Maden kører i et jævnt flow og serveres som deleretter.

Menuen er altid sammensat af de bedste lokoale og økologiske råvarer i sæson typisk med indslag fra vores naboer i Nordvest som tæller bl.a. Funga Farm og Nabo Farm. Maden vil som udgangspunkt være vegetarisk og menuen annonceres typisk i dagene op til.

Prisen er 200 kr. for snacks, deleretter og lidt sødt til at slutte af på. Vin fås fra 50 kr. glasset, øl 40 kr. og hj. Saft/most koster 25 kr. 
 
Vi håber at se jer.

Team Rødder



onsdag 3. nov. 2021 kl. 18:00 - 21:30
á 200,00 kr.
+ 15,00 kr.