Oplev 3 kvinder, fra 3 forskellige 10-år, som alle har landbrugserfaring, elsker mad og holder meget af at tænke og formidle om KÅL OG KO.
Mens kvinderne fortæller om deres erfaringer fra at arbejde med KÅL og KO og deres tanker om fremtiden og kompleksiteten imellem planter og dyr, så laver de mad, som du kan smage.
De glæder sig til at høre dine tanker om Kål, Kvæg, Mejeriprodukter og balancen i det hele.
Dine værter
Dorrit Andersen, Andrea Topsøe og Trine Krebs – 3 kvinder, der tænker meget på og ved meget om KÅL OG KO
Dorrit Andersen er hortonom og har i hele sit liv arbejdet med frø samt grøntsager. Dorrit har haft grøntsager igennem hænderne, både i udland og indland og hun rejser landet rundt som konsulent for mange grøntsagsavlere, særligt er hun tilknyttet Månssons, som laver 40 forskellige grøntsagskulturer, heriblandt mindst 10 forskellige slags kål.
Andrea Topsøe er uddannet økologisk landmand fra KALØ Landbrugsskole og har arbejdet i en mælkeproduktion på Svanholm samt med køer i både ind- og udland. Nu læser Andrea til agronom og hun er meget optaget af, hvordan vi kan skabe et landbrugslandskab i balance.
Trine Krebs er husholdningslærerinde og hun har igennem 25 år rejst Danmark tyndt og formidlet glæden ved at spise mad med mange grøntsager. Hun driver også et landbrug og er meget optaget af at formidle landbrug og glæden ved mad til hele folket.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.
The event is part of the open stage programme at the festival site, which is free to attend. No ticket is required.