Piemonte Wine School i København

Præsenteres af I Vini del Piemonte

Fra den 13. september til den 12. oktober 2023 vil København igen huse seminarer ledet af Thomas Ilkjær og Christian Thorsholt Jacobsen om den Piemontesiske vinkultur.

Programmet for 2023 indeholder fire seminarer med smagninger af piemontesiske vine på den anerkendte brancheskole Hotel – og Restaurantskolen i København. Seminarerne holdes af Thomas Ilkjær, ansvarlig for Piemonte Wine School i Danmark, leder af Vinakademiet og dets sommelieruddannelse, og redaktør af den mest omfattende bog om italiensk vin i Norden, og af sommelier, restaurantchef og underviser på Vinakademiet Christian Thorsholt Jacobsen.

PROGRAM:

13. september 2023 – 17.00/19.00
Nebbiolo: den ædle variant af Piemonte i mange forskellige former
Lærer: Thomas Ilkjær 
Nebbiolo har en unik og letgenkendelig profil, men forandrer ikke desto mindre nuancer afhængigt af vækstbetingelser og fremstilling. Vi tager et detaljeret kig på Nebbiolo og tester dens mange forskellige versioner fra hele regionen.
PRIS: 500 DKK

21. september 2023 – 17.00/19.00
Barbera og Dolcetto: skønheden ved hverdagsvine
Lærer: Christian Thoursholt Jacobsen
Barbera og Dolcetto er to af Piemontes mest plantede druesorter og vigtige bestanddele af vinkulturen og hverdagslivet i regionen. De er perfekte partnere til det piemontesiske køkken og leverer fantastisk hverdagsvins-glæde.
PRIS: 300 DKK

5. oktober 2023 – 17.00/19.00
De skjulte skatte i Piemonte
Lærer: Christian Thoursholt Jacobsen
Foruden de berømte nebbiolovine gemmer Piemonte p en sand skat af indfødte druesorter og sjældne vine med stor personlighed. Her findes hvidvin med gemmepotentiale, mousserende på champagne-sorterne, unikke rødvine og søde specialteter.
PRIS: 300 DKK

12. oktober 2023 – 17.00/19.00
Opdag Piemonte med lukkede øjne: en blind smagning af klassikere og nye opdagelser
Lærer: Thomas Ilkjær 
Tror du, at du kender Piemontes vine godt? Er de lette at genkende? Det tester vi med en sjov og lærerrig blindsmagning af både kendte vine og måske nogle overraskelser…
PRIS: 400 DKKAdresse: Hotel - og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby, Denmark

Læs mere på: barolofriends.dk/da/events/piemonte-wine-school-2/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.