Pizzamiddag med Gorm, Il Fornaio & Venner

Præsenteres af Gorms

Tag plads ved langbordet, når Gorm Wisweh og Copenhagen Cooking inviterer til en festlig pizzamiddag i kølvandet på dagens Pizza Champion Cup. Aftenens værter er ingen ringere end Gorm Wisweh og selskab med dagens prominente pizzadommerpanel, der deler ud af deres yndlingsopskrifter og kærlighed til den italienske klassiker.

Dagens deltagende pizzaioloer kigger forbi og runder konkurrencen af i godt selskab med røverhistorier og masser af pizza – og skåler for Danmarks bedste pizzaioloer 2025.

Din vært & hans venner
Gorm Wisweh er kendt som hele Danmarks pizzakonge. Han åbnede sin første pizza-restaurant i 2008 og har siden sat sit præg på danskernes pizzavaner med kærlighed til surdej, gode råvarer og madoplevelser i øjenhøjde. Gorm er desuden tv-kok, kogebogsforfatter og medejer af en række populære restauranter landet over.

Gorm får selskab af dommerne fra Pizza Champion Cup:

  • Mike Arvblom – Pizza Verdensmester & Chefdommer
  • Luciano Sorbillo – Anerkendt italiensk pizzaiolo
  • David Johansen – Tidligere Michelin-kok & MasterChef-dommer
  • Giorgia Riggio – Pizza Verdensmesterskabs (VM) dommer
  • Hannah Grant – Tidligere holdkok på World Touren, fast madekspert på Go' Morgen Danmark og pizzakogebogsforfatter
  • Jon Edlund – Kendt fra Den Store Bagedyst og manden bag Jons Madklub. Jon er uddannet pizzaiolo fra AVPN i Napoli
Il Fornaio
Il Fornaio er kompromisløst italiensk håndværk. I vores økologiske slow food-bageri på Amager arbejder vi med egen surdej, lang fermentering og gode økologiske råvarer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bager i stenovn og giver dejen den tid, den kræver for at udvikle den helt rigtige krumme, skorpe og smag. Det handler om respekt for traditionerne – og passion for ærligt bagværk.

Il Fornaios økologiske surdejs-pizzadejskugler på frost gør det nemt at skabe en autentisk pizzaoplevelse derhjemme. Dejen er lavet på vores egen surdej og økologisk italiensk Tipo 0 hvedemel – en elastisk og smagfuld dej med de karakteristiske surdejsbobler, god struktur og dyb smag.

 

Slut aftenen af med ølmusikbanko!
Efter middagen løber den efterhånden traditionsrige ølmusikbanko af stablen i selvsamme telt. Hent din billet her.

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.


MENU

Der serveres en tre-retters pizzamenu family-style, sammensat af Gorms og dommernes egne favoritter – fra sprøde klassikere til kreative nyfortolkninger.

Pizzadejen er lavet på Il Fornaios egen surdej og økologisk italiensk Tipo 0 hvedemel – en elastisk og smagfuld dej med de karakteristiske surdejsbobler, god struktur og dyb smag.



Adresse: Festivalpladsen, Flæsketorvet 45, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 16. aug. 2025 kl. 18:00 - 19:30
á 150,00 kr.
+ 12,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »