Pølsemageri med Cleaver's Meat Market

Præsenteres af Cleaver's Meat Market

Slagterne fra Cleaver’s Meat Market åbner deres eget pølsemageri, så du kan lave dine egne pølser derhjemme.

Slagterne fylder bordet med krydderurter og krydderier til farsen, så du kan sammensætte din foretrukne smag. Undervejs får du både tips og tricks til håndværket og en god håndfuld opskrifter, så du kan eksperimentere videre derhjemme.

Du får dagens hjemmelavede pølser med hjem til køkkenet.

Din vært:
Hos Cleaver's Meat Market går kvalitet og smag hånd i hånd. I disken finder du så vidt muligt lokalt og økologisk kød.

Vi er dedikerede til at byde på kød af højeste kvalitet fra dyr, der har levet et godt liv, og fra producenter som vi nøje har håndplukket. Vi kan lide at have den direkte kontakt til landmanden, der nussede culotten bag ørerne, da den græssede på marken. Vi mener at kød fra dyr, der har nydt livet i marken, simpelthen bare smager bedre i munden og i samvittigheden.

Facebook
Instagram

Det praktiske:
Man inddeles i grupper af to ved ankomst.



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

DET FÅR DU

Du får dagens hjemmelavede pølser med hjem til køkkenet

Deltagere skal selv blande 20 slags fars og stoppe pølserne

Der er ca. 3-4 kg pølser pr. 2 personer

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 24. aug. 2024 kl. 10:00 - 12:00
Pølsemageri
Udsolgt
á 300,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »