Slagterne fra Cleaver’s Meat Market åbner deres eget pølsemageri, så du kan lave dine egne pølser derhjemme.
Slagterne fylder bordet med krydderurter og krydderier til farsen, så du kan sammensætte din foretrukne smag. Undervejs får du både tips og tricks til håndværket og en god håndfuld opskrifter, så du kan eksperimentere videre derhjemme.
Du får dagens hjemmelavede pølser med hjem til køkkenet.
Din vært:
Hos Cleaver's Meat Market går kvalitet og smag hånd i hånd. I disken finder du så vidt muligt lokalt og økologisk kød.
Vi er dedikerede til at byde på kød af højeste kvalitet fra dyr, der har levet et godt liv, og fra producenter som vi nøje har håndplukket. Vi kan lide at have den direkte kontakt til landmanden, der nussede culotten bag ørerne, da den græssede på marken. Vi mener at kød fra dyr, der har nydt livet i marken, simpelthen bare smager bedre i munden og i samvittigheden.
Det praktiske:
Man inddeles i grupper af to ved ankomst.
DET FÅR DU
Du får dagens hjemmelavede pølser med hjem til køkkenet
Deltagere skal selv blande 20 slags fars og stoppe pølserne
Der er ca. 3-4 kg pølser pr. 2 personer
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev