Pølsemageri

Præsenteres af Cleaver's Meat Market

Slagterne fra Cleaver’s Meat Market åbner deres eget pølsemageri, så du kan lave dine egne pølser derhjemme.

Slagterne fylder bordet med krydderurter og krydderier til farsen, så du kan sammensætte din foretrukne smag. Undervejs får du både tips og tricks til håndværket og en god håndfuld opskrifter, så du kan eksperimentere videre derhjemme.

Du får dagens hjemmelavede pølser med hjem til køkkenet.

Man inddeles i grupper af to ved ankomst. Deltagere skal selv blande 20 slags fars og stoppe pølserne. Der er ca. 3-4 kg pølser pr. 2 personer.

 

Din vært:
Cleaver's Meat Market har siden 2011 været en fast del af TorvehallerneKBH – og et sted, hvor godt håndværk og kød af høj kvalitet går hånd i hånd.

Slagterne bag disken udvælger nøje deres producenter med fokus på lokalt og økologisk kød fra dyr, der har levet et godt liv – for kød smager ganske enkelt bedre, når det kommer fra glade dyr og engagerede landmænd. Hos Cleaver’s handler det ikke om fine fornemmelser, men om faglighed, rene udskæringer og respekt for råvaren.

Teamet består af passionerede madører med rødder i både slagterfaget og kokkebranchen, som altid står klar til at dele tips, teknikker og velsmag med publikum.

 

Hjemmeside

Instagram



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 24. aug. 2025 kl. 14:00 - 16:00
á 350,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »