Fra Provence med Løg
Vi inviterer dig til en stemningsfuld aften på Kvægtorvet – hvor Sydfrankrigs rustikke charme møder vores smukke plads midt i København.
Inspireret af landkøkkenets filosofi – enkel, gavmild og tæt forbundet med naturen – dækker vi op til langbordsmiddag med sæsonens bedste råvarer, fælles servering og ægte måltidsglæde. Her er plads til at sænke skuldrene, finde ro og nyde øjeblikket sammen.
Årets hovedrolleindehaver er måske den mest beskedne af dem alle – men også den mest smagfulde: hans majestæt, Kong Løg. Karamelliseret, braiseret og løftet i hver eneste ret, flankeret af friske urter, havets lækkerier og solmodne noter fra det sydfranske køkken.
Pladserne er få – så skynd dig at sikr din billet og vær med til en ganske særlig aften under den åbne himmel i hjertet af København.
Din vært
I DGI Byen tror vi på, at sundhed begynder med nærvær – i kroppen, i fællesskabet og i måltidet.
DGI Byen er et samfundsnyttigt samlingspunkt for Københavns foreninger, forretningsmøder og fritidsoplevelser. Siden 1995 har DGI Byen taget ansvar for børn og unges trivsel - og hvert år er vi værter for over 1 mio. gæster i vores faciliteter. Netop som gæst i DGI Byen og Øksnehallen bidrager du til flere og bedre bevægelsesstilbud for Københavns børn, unge og voksne. Sammen giver vi overskud tilbage og skaber stærkere sociale formål for vores gæster.
Vi inviterer dig med til bords i vores verden af smagfulde, plantebaserede madoplevelser – normalt forbeholdt landets største virksomheder, men denne aften kredser alt om dig, her på vores stemningsfulde Kvægtorv.
Til langbordsmiddagen stiller vi med vores bedste hold og glæder os til at byde jer varmt velkommen under åben himmel.
Bemærk at billetprisen er ekslusiv billetgebyr.
Family style
Serveres uformelt på bordet
Tærte med Løg, sherry, estragon og gruyere
Brandade af torsk med oliven
Farseret løg med duxelle af skovsvampe og timian
Braiseret stilk tomat med basquise
Bitter salat af endive og friseé med skalotteløg og friske urter
Provencalske landbrød med olie
Fransk æble og blomme galette med friske bær og creme anglaise
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev