Ratatouille-duel: Frankrig vs. Danmark

Præsenteres af Kokkelandsholdet

To kokke. Én klassisk ret. Og en venskabelig konkurrence om den bedste ratatouille.

Glæd dig til en gastronomisk opvisning, når to dygtige kokke dyster live om at kreere den ultimative version af den klassiske grøntsagsret, ratatouille.

Med hver deres tilgang, teknik og kulturelle baggrund tilbereder de retten foran publikum – og inviterer samtidig indenfor i tankerne bag smag, æstetik og håndværk.

Aftenens vært er Francis Cardenau, som guider publikum gennem duellen med sin vanlige charme og skarpe smagssans. Et særligt sammensat dommerpanel kårer til sidst vinderen af denne venskabelige – men smagfulde – duel.

 

Dine værter

Provence er årets venskabsregion ved Copenhagen Cooking 2025 — kendt for sin solrige natur, rige madkultur og kærlighed til enkle, gode råvarer. Under festivalen bringer vi Provence til København med smage, dufte og stemninger fra Sydfrankrig.

Kokkelandsholdet består af nogle af Danmarks mest talentfulde og passionerede kokke, der dedikation og faglig stolthed repræsenterer Danmark ved både nationale og internationale kokkekonkurrencer. Holdet arbejder målrettet med innovation, præcision og kulinarisk ekspertise for at fremme dansk gastronomi og sætte Danmark på verdenskortet som en førende madnation."

Bemærk: Eventet kræver ikke billet. Du skal bare møde op, og der uddeles gratis smagsprøver


Deltagerne

Nicolai Gjedde – teknisk stærk kok fra Kokkelandsholdet med et skarpt blik for det klassiske håndværk og de gode, danske råvarer.

Sébastien Richard – fransk Michelin-kok fra Provence, kendt for sin legende tilgang til det provençalske køkken, hvor gastronomi, kunst og bæredygtighed smelter sammen.



Adresse: Køkkenscenen på festivalpladsen, Flæsketorvet 45, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev