Ratatouille – Madworkshop for børn

Præsenteres af Copenhagen Cooking

De fleste kender sikkert filmen Ratatouille fra Disney, men ”ratatouille” er også en klassisk, vegetarisk gryderet fra Provence i Sydfrankrig, som kan nydes året rundt.

Som Remy i filmen, får børn i alderen 6 til 15 år også mulighed for selv at prøve kræfter med denne farverige hofret fra Provence. Sammen med kokken Karim fra Texture — som i juni i år modtog en Michelin-stjerne — lærer børnene at tilberede ratatouille fra bunden.

Karim guider deltagerne igennem hele processen i denne miniworkshop, der sætter fokus på de skønne råvarer fra Provence og glæden ved at lave mad sammen.

Workshoppen bliver lavet i samarbejde med Etienne Lemaitre, chefkok på den Franske Ambassade.

Prisen for på 125 DKK er for 2 deltagende børn. 


Prisen gælder for 2 deltagende børn. 



Adresse: Gastrotools-telt, Flæsketorvet 45, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.