Restaurant Gemini og Bar Deco inviterer denne aften til en helt særlig københavneroplevelse. Under Copenhagen Cooking inviterer de dig til 7-retters menu over fire serveringer med fire tilhørende cocktails skabt specielt til anledningen.
Aftenens menu og cocktailkreationer er skabt i tæt samarbejde mellem køkkenchef Emil Eshardt og Decos franske barchef Berenger Roth.
Glæd dig blandt andet til at nyde sæsonens bedste grøntsager fra Kiselgården, friskfanget fisk fra skandinaviske farvande og cocktailtekniker på internationalt niveau.
Med udsigt ud over Sankt Jørgens Sø og afskærmet fra støj, biler og byens larm, finder man ikke en meget bedre placering denne sensommeraften i august end hos Restaurant Gemini på Gl.Kongevej 10.
Yderligere information om den endelige menu og cocktails m.m. vil blive sendt ud via Restaurant Gemini og Bar Decos sociale medier. Læs mere på Restaurant Geminis website eller instagram og på Bar DECOs website eller instagram.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Løjrom, creme fraiche fra Arla Unika og spæde urter
Nye danske ærter med saltet makrel og mynte
Let grillet dådyr, hvide ribs og vinaigrette på aroniabær
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
-
Stegt kammusling, grillet grøn tomat, umodne bær og XO sauce
-
Stegt kulmule, grillet hjertesalat, glaskål, ramsløg og sauce på pighvar
-
Danske jordbær, hyldeblomst og hvid chokolade
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev