Sanketur i Hornbæk Plantage og strand

Præsenteres af Sanketure

Det er muligt at finde lækkert spiseligt vild mad i den danske natur og hvis du vil have hjæp til at finde det så kom med på vores sanketur både på stranden og i skoven ved Hornbæk Plantage.

Thomas og Nina vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og Nina er meget naturglad og har helt fra barnsben færdes meget i naturen, både på lystfisketure og camping i skoven.

Vi vil gå en tur rundt på stranden og i skoven på jagt efter det tidlige sommers lækre spiselige vilde mad.
Nina hjælper dig med at finde, genkende, smage på de vilde spiselige planter vi finder og Thomas vil give dig masser af tilberednings råd med hjem, så du er rustet til at bruge det vilde i køkkenet.

Vi er ikke de eneste der er glade for vild mad, mange kokke og restauranter der er utrolig kendte og dygtige, bruger dem hyppigt. Men det betyder ikke at det ikke kan indgå i et helt almindeligt hverdags måltid, eller til at pifte maden op med når du har brug for det eller bare er træt af det samme grønt fra supermarkedet.

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.

Sammen har Thomas og Nina også hjemmesiden Kokkemanden.com hvor du kan finde opskrifter, videoer, og foto af almindelig mad samt sanket og vild mad. Vi har startet Sanketure.dk for at dele glæden ved vild mad med andre!

Vi mødes lørdag den 23. maj kl. 13:00 på parkeringspladsen ved Hornbæk Plantage.
Det er den 2. parkeringsplads, hvis du kører på Nordre Strandvej med retning mod Hornbæk by, du kan også kende den ved at p-pladsen vender helt ud til havet, hvor der er store klippesten.
Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at gå omkring 5 km.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier. Vi sælger også sankeudstyr fra vores hjemmeside, og medbringer også et lille udvalg man kan købe via mobilepay, hvis man lige står og mangler en urtekniv, condi bøtter eller en kurv.

Husk også kun at komme hvis du er symptom fri, for at holde os alle og dig selv rask, vi holder afstand og har sprit med til alle.
Hvis du skulle vise symptomer, så kontakt os før eventen og vi finder ud af noget.

Vi ser frem til at dele den spiselige nature med dig!

Med venlig hilsen
Thomas og Nina

Adresse: Nordre Strandvej, 3100 Hornbæk

Læs mere på: sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223