Sanketur på Amagerfælled

Præsenteres af Sanketure

Vild mad er kendt under mange navne, sanke er et. Når man sanker, så samler man føde eller brænde fra naturen. Vi invitere hermed på sanketur på Amagerfælled, hvor vi vil lede efter vilde spiselige planter, blomster og urter.

Turen vil blive med Thomas og Nina, der vil guide jer rundt i naturen og se hvad man kan finde af spiseligt vild mad.
Thomas Askov er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs. Nina Christensen er naturglad, har fra barnsben færdes meget i naturen og vil guide jer gennem naturen og viser hvordan I kan genkende de vilde planter.
De har sammen firmaet Kokkemanden.com hvor de deler opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad. De har nu startet Sanketure op for at dele glæden for vild mad med andre der også er nysgerrige.

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.

Vi mødes ved Dr Byen metrostation, ude på græsset, og vil derefter gå ind på Amagerfælled hvor vi kigger efter spiselig vild mad i naturen lørdag den 6. juni kl. 13:00
Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier.
Vi sælger også sankeudstyr som urteknive, kurve og bøtter, så hvis du mangler, kan du sende os en mail på kontakt@sanketure.dk med hvad du kunne tænke dig og vi skal nok tage det med til turen. Du kan se priser og udvalg på vores hjemmeside sanketure.dk.

Vi anbefaler også at have handsker med i disse covid-19 tider, så vi alle passer godt på hinanden og os selv, vi sørger for sprit til alle gæster.


Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina

Sanketure.dk

Adresse: Dr Byens metrostation

Læs mere på: sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223