Sanketur Sydvestpynten, Amager

Presented by Sanketure

Tag med ud i den vilde natur på Amager (ja den er rigtig vild) og lær om vild mad med professionel sanker og kok.

Med fokus på det gastronomiske i naturen byder vi på en sanketur hvor vi dykker dybt i smagen af det vilde samt hvordan du bruger det i din egen madlavning og hvordan vi selv har eksperimenteret med den vilde mad.

En sommer sanketur hvor vi leder efter velsmagende vild spiselig mad - smagen er i top her, med nogle planter allerede klar med blomster og endda frø.

Det er ren gourmet vandring når vi starter sommer sanketur - top restauranterne vil have dem og du kan også finde dem!

Den tidlige sommer er en særlig sæson fordi her kan kurvene begynde at få fylde på da naturen virkelig bugner af mad og smagene eksplodere i naturen.

På turen vil vi gå på stranden, over strandengen og ind i skovbrynet og hegnet.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på Sydvestpynten, Amager. Adressen er Kalvebodvej 272, 2791 Dragør på den store parkeringsplads. Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Vær opmærksom på at der ikke altid er god telefon dækning ude på Sydvestpynten.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå omkring 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder.Address: Kalvebodvej 272, 2791 Dragør

Read more: https://sanketure.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.