Sansecirkus for børn med kok og neurogastronom Rasmus Bredahl

Presented by Kogebogeriet ApS

Hvorfor smager rødt mere sødt? Hvorfor smager mad bedre når man spiser med fingrene? Og hvorfor smager persille af græs når man holder sig for næsen?

Rasmus Bredahl, medforfatter til bogen Neurogastronomi, er i gang med at udvikle et neurogastronomisk sansecirkus til nysgerrige børn, som får premiere lige her i Kogebogeriet!

Sansecirkuset henvender sig til børn fra 8-12 år, og bliver en oplevelse ud over det sædvanlige for madglade børn.

Alle børn får en smagstallerken med ca.15 spændende smagsprøver som indeholder grundsmagene og andre sanseudfordringer.
Desuden vil der være en smagschallenge med mærkelige madvarer fra insekter til blåskimmelost og en følekasse med hemmelig mad, børnene skal gætte hvad er.

OBS: Sansecirkus er kun til børn, men forældre er velkomne til at sidde i cafeen imens. Efterfølgende er der fællesspisning, som hele familien kan købe billet til.

Address: Guldbergsgade 10

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.