Mad & Havn: Sejl dig mæt med Meyers

Præsenteres af Meyers

Københavns Havn har gennem tiden udviklet sig fra industri- til kulturområde. Her titter teaterscener til hinanden, mens biblioteker og museer spejler sig i vandet. Men havnen rummer også stadig håndværk og madtraditioner. På en helt særlig havnemundfart udforsker og fortæller Meyers og By & Havn i fællesskab om de to sider af havnens tiltrækningskraft. Vi stævner ud fra Skuespilhuset og besøger en række gode havnevenner. Den Sorte Diamant firer tørstslukkende forsyninger ned fra kajkanten, BLOX inviterer indenfor på et lynvisit og ved Operaen sætter vi motoren i tomgang til snacks. I Nordhavn går vi i land for at besøge Nordhavn Røgeri og komme i dybden med røgning som håndværk. Den ældgamle teknik bruges både på laks og grønne sager, og du får lov at røge dine egne produkter, som kan afhentes hos Meyers Deli i dagene efter arrangementet. Aftenen kulminerer med en fællesspisning hos Ofelia ’hjemme’ i Skuespilhuset, hvor vi spiser det bedste fra havet og haven side om side med nye og gamle sejlerkammerater.



Adresse: Afgang fra Restaurant Ofelia ved Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, 1250 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.