Glæd dig til en frokost fyldt med alt det bedste fra havet – fra friske østers og jomfruhummere til hjemmelavet mayo, brød og alt det lækre, der hører til et ægte skaldyrsfad. Vi topper oplevelsen med sprudlende bobler og håndplukkede vine fra solrige Provence.
Din vært
Sans Souci er et sted, et køkken og en holdning. Der er ingen dikkedarer på vores tallerkener, men derimod en stærk tro på, at mad skal smage rigtig godt og et ordentlig glas vin aldrig har skadet nogen. På Sans Souci har vi kun et liv og det skal være sorgløst, når vi spiser, drikker og taler sammen.
SKALDYRSFAD
Østers "baby kys" (specialøsters i miniatureformat)
Østers
Jomfruhummere
Kammuslinger
Knivmuslinger
Muslinger
Pil selv-rejer
Krabbeklør
Krebs
Tilbehør
3 slags mayo
2 slags vinaigrette
Frisk og grillet citron
Brød og smør
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev