Det bliver ganske enkelt ikke rigtig sommer uden et skaldyrsgilde på Ælsk.
I anledning af Copenhagen Cooking 2025 inviterer vi til en overdådig sommeraften med alt det bedste fra havet: Østers, pil-selv-rejer, krabbekløer, jomfruhummer, dampede muslinger og saftige hummerhaler – serveret med et glas af husets boblende vin.
Vi dækker op i vores bistro og selskabslokaler på Amagerbrogade, hvor vi snart kan fejre to fantastiske år fyldt med gæstfrihed, madglæde og vinoplevelser. Det har været to år, der har overgået alle vores forventninger – takket være jer, vores kære gæster.
Dine værter
Vi hedder Martin, Lars og Frederik. Martin og Lars er bedste venner, og Frederik er Lars’ søn.
Ælsk er en restaurant, der blev elsket, længe før den slog dørene op – for vi har drømt, talt og planlagt den gennem de sidste otte år. Vi kommer alle fra restaurationsbranchen, og vi drives af kærligheden til maden, vinen og det værtsskab, der gør noget særligt for vores gæster. Hos os skal man altid føle sig mere velkommen, end man havde forventet.
Kom og vær med til at fejre sommeren, havet og fællesskabet sammen med os.
I tilfælde af regn
I tilfælde af dårligt vejr rykker vi indenfor i vores restaurant.
Ekstra info
Husk en varm trøje, da arrangementet er udendørs.
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
Du kan se frem til et generøst udvalg af havets delikatesser: friske østers, pil-selv-rejer, saftige krabbekløer, jomfruhummer, dampede muslinger og grillet hummerhale.
Det hele serveres med et glas af husets sprudlende bobler og masser af sommerstemning.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev