Skattejagt i marken

Præsenteres af Seerupgaard

Er du klar til at gå på skattejagt på Seerupgaards mark og modtage en velsmagende præmie til slut?

Den økologiske gård Seerpgaard på Amager slår dørene op for nysgerrige sjæle i alle aldre til en eftermiddag fyldt med sjov.
Når I ankommer til gården får I udleveret kortet med billeder af de grøntsager og urter, der gemmer sig i marken. Brug jeres øjne godt til at finde dem, én efter én. Imens i leder er i velkomne at både høste og smage på de forskellige ting i ser. Hvad smager de af? Når I har løst alle opgaverne som beskrevet, så tag dit kort med hen til bønderne i gårdbutikken for at modtage din præmie: Ét styks dejlig kage og et glas saftevand.

OBS: Arrangementet har ikke noget bestemt starttidspunkt men starttid for skattejagten er tidligst kl.14 og senest kl. 16.30. Arrangementet slutter kl.17.30.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Info

Arrangementet er for børn i alle aldre.

Bare de er klædt på til lejligheden. Når man sådan skal på en lille vandring rundt i marken, så er det altid godt med lange bukser og sko, der kan tåle at gå i marken. Eller det kan være en kombi af shorts med lange gummistøvler. Begge kombinationer fungerer i højt kløver.

Med i prisen er kage og saftevandAdresse: Seerupgaard, Fælledvej 120, 2791 Dragør

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 25. aug. 2022 kl. 14:00 - 17:30
OBS: Vi starter ikke på noget bestemt tidspunkt. Skattejagten er tidligst kl.14 og senest kl. 16.30.
á 75,00 kr.
+ 10,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »