Skattejagt i marken hos Seerupgaard på Amager

Præsenteres af Seerupgaard

Er du klar til at gå på skattejagt på Seerupgaards mark og modtage en velsmagende præmie?

Den økologiske gård Seerpgaard på Amager åbner markerne for nysgerrige sjæle i alle aldre til en eftermiddag fyldt med sjov.

Du får udleveret et kort med billeder af de grøntsager og urter, der gemmer sig i marken. Brug dine øjne godt til at finde dem allesammen én efter én. Imens du leder, er du velkommen til både at høste og smage på de forskellige råvarer, du ser. Hvad smager de af? Når du har løst alle opgaverne, så tag dit kort med hen til bønderne i gårdbutikken for at modtage din præmie: Ét styks dejlig kage og et glas saftevand.

OBS: Arrangementet har ikke noget bestemt starttidspunkt, men starttid for skattejagten er tidligst kl.14 og senest kl. 16.30. Arrangementet slutter kl.17.30.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Info

Arrangementet er for børn i alle aldre.

Bare de er klædt på til lejligheden. Når man sådan skal på en lille vandring rundt i marken, så er det altid godt med lange bukser og sko, der kan tåle at gå i marken. Eller det kan være en kombi af shorts med lange gummistøvler. Begge kombinationer fungerer i højt kløver.

Med i prisen er kage og saftevandAdresse: Seerupgaard, Fælledvej 120, 2791 Dragør

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.