Suhrs Højskole: Smag på chokolade med Friis-Holm

Præsenteres af Suhrs Højskole

Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mikkel Friis Holm, stifter af Friis-Holm og verdensmester i flere chokoladekatagorier. Mikkel Friis Holm indfører dig i den ædle kunst at lave chokolade fra dyrkning over høst og fermentering og til bønnerne ender på hans chokoladefabrik i Herslev bliver til verdens bedste chokolader.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. kartofler, eddike, chokolade og naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.

Om Suhrs Højskole
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 

Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook


Info

Bar med salg af vin og nonalkoholiske drikke, fremstillet af elever på Suhrs Højskole, er åben før, under og efter smagningerne.



Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.