Smag på chokolade

Præsenteres af Suhrs Højskole

Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mikkel Friis Holm, stifter af Friis Holm chokolade og verdensmester i flere chokoladekatagorier. Mikkel Friis Holm indføre jer i den ædle bønne fra dyrkning over høst og fermentering og til de ender på hans chokoladefabrik i Herslev. Og hvordan de med dedikeret og kærlig behandling bliver til verdens bedste chokolader.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. Kartofler, Eddike, Chokolade og Naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.

Om stedet
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 

Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook


Info

Bar med salg af vin og nonalkoholiske drikke, fremstillet af elever på Suhrs Højskole, er åben før, under og efter smagningerne.



Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 25. aug. 2022 kl. 19:00 - 20:30
á 150,00 kr.
+ 10,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »