Smag på eddike

Præsenteres af Suhrs Højskole

Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mathias Skovmand, adjunkt i madkundskab på læreruddannelsen og hobby vinbonde på Suhrs Højskole i hjertet af København.

Eddike er et fantastisk element i køkkenet, og er både en kompliceret kunst at fremstille og samtidig også en helt naturlig proces, man kan anvende i sit eget køkken.
Mathias Skovmand præsenterer fremgangsmåderne til de klassiske balsamiske årgangseddiker med lagring på adskillige træfade og videnskabelig styring - men giver også en indføring i, hvordan man selv kan fremstille og smagssætte eddiker fra simple lager- og vineddiker til sit eget brug.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. Kartofler, Eddike, Chokolade og Naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.

Om stedet
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 

Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook


Info

Bar med salg af vin og nonalkoholiske drikke, fremstillet af elever på Suhrs Højskole, er åben før, under og efter smagningerne.Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 25. aug. 2022 kl. 16:30 - 18:00
á 65,00 kr.
+ 10,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »