Smag på naturvin

Præsenteres af Suhrs Højskole

Kom til eftermiddag fyldt med smag og læring med Christopher Melin. 

Du skal smage “usminkede” vine og høre hvordan naturvin adskiller sig fra fx økologisk og biodynamisk vin. Hvad sker der i marken og hvad sker der i kælderen, når man begynder at arbejde med, i stedet for imod naturen? - og kan svovl helt undværes i vinproduktionen? Christopher Melin, med mange års erfaring i vinindkøb, indfører jer i naturvinens univers.

Til smagningen vil du undervejs få tips til dyrkning, produktion og fremstilling af naturvin. Derudover har du mulighed for at smage på forskellige naturvine undervejs.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af ialt 4 smagninger på hhv. Kartofler, Eddike, Chokolade og Naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl 16.30.

Om stedet
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 


Info

Bar med salg af vin og nonalkoholiske drikke, fremstillet af elever på Suhrs Højskole, er åben før, under og efter smagningerne.



Adresse: Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 25. aug. 2022 kl. 19:00 - 20:30
á 150,00 kr.
+ 10,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »