Mød en flok passionerede sydfynske fødevareproducenter, når de gæster hovedstaden for en enkelt dag. De har sammensat en hel menu af småretter, lavet af alle de smagfulde, sydfynske specialiteter.
Du kan blandt andet smage saftigt lammekød fra Vikingefår, der har græsset i strandengene på Skarø, sennep fra en lille sennepsfabrik i Svendborg, lækre lemonader og spicy saucer fra Langeland, charcuterie af økologisk Angus-kvæg, sprøde salater, velsmagende svampe – og is, der laves i det sydfynske øhav, men som har vundet priser langt udenfor landets grænser.
Retterne serveres af producenterne selv, så du ud over en lækker menu får mulighed for at snakke med dem og høre historierne bag alle de velsmagende produkter.
Dine værter
I de sidste 25 år har Kulinarisk Sydfyn arbejdet for at fremme de sydfynske råvarer og fødevareproducenter. Kulinarisk Sydfyns store Fødevaremarked i Svendborg var det første af sin slags i landet, og det afholdes stadig hvert år i den sidste weekend i juni.
Under Copenhagen Cooking har Kulinarisk Sydfyn samlet en passioneret flok sydfynske fødevareproducenter, der præsenterer en hel menu af sydfynske smagsoplevelser midt i København.
Du kan glæde dig til at møde:
Svendborg Sennepsfabrik
Skarø Naturpleje
Micro-Greens Danmark
Havsmag
MayMays
Fredmosekonen
Skarø Is
KildegaardButik
Steensgaard
I tilfælde af dårligt vejr...
Vi tager imod i to store telte på Festivalpladsen, så det bliver hyggeligt – selv i regnvejr.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr
Svendborg Sennepsfabrik
Blomkål med kimchi-chili dressing og boghvedekerner
Ristet makrel med havsennep og aspargeskartoffel vendt i sprød tang
Hovedsalat med Ingridærter og sesamvinaigrette
Steensgaard
Tørret okse tykkam af rød Angus med rygeostcreme, asier og radiser
Koldskåret Teres Major med syltede tomater og høost serveret på hjertesalat
Pulled beef slider / miniburger
Havsmag
Sej i Tangpesto m/ rødbede-rabarberkompot og peberrodssmør
Sild i Tangpesto m/ ristet brød og smør med koldrøget blæretang
MicroGreens & MayMays
Svampetapenade med knasende kikærtesnacks
Daal på røde linser med sprød svampe topping
Syltede svampe på Punjabi kikærtesnacks toppet med grønt
Skarø Naturpleje
Lammemedister med sennep fra Svendborg Sennepsfabrik
Skarø Is
Vegansk jordbær protein milkshake / softice
KildegaardButik
Smagsprøver på rene enkeltsortsmoste: Æblemost af Maribelle æbler og pæremost af Doyennepærer
Fredmosekonen
Smagsprøver på håndbrygget rabarber, hindbær, jordbær og myntelemonade
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev