Kom ind i Det Grønlandske Hus i København og oplev de unikke råvarer fra Grønland. Råvarerne bliver forarbejdet af den grønlandske kok Rune Collin, så I kan se frem til en 4-retters menu der byder på en kulinarisk oplevelse af de store. Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr.
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
MENU
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt
INFO
Dørene åbnes 17:30
Der kan købes øl & vin til maden
Information om allergener: skriv til illu@sumut.dk senest 7 dage før eventet finder sted
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev