Smagen af Emilia Romagna

Præsenteres af Caronte

Velkommen til Emilia-Romagna-bordet!

Kom og vær med til en særlig aften fyldt med deling, smag og hygge.

Forestil dig et langt fællesbord, hvor fremmede bliver til bordkammerater, og retterne fortæller historier fra traditionen. Midt på bordet finder du et udvalg af klassiske antipasti fra Emilia-Romagna: charcuteri, ost, piadina, syltede grøntsager og andre lokale lækkerier – klar til at smage på og sende videre.

Det hele ledsages af god vin, lette samtaler og glæden ved at opdage nye smage – og måske også nye venskaber.

Det er ikke bare en fast menu, men en oplevelse, der skal deles – som i gamle dage: uden hastværk, med åbent hjerte og nysgerrige smagsløg.

Din vært

Caronte er en italiensk restaurant med udsigt til den grønne park i Carlsberg Byen – et sted, hvor maden smager af hjem, og traditionerne lever videre.

Vores køkken tager dig med helt hjem til de italienske bedstemødres gryder og pander, med ærlige og autentiske retter. Kokken jagter den ægte smag og lader råvarernes naturlige karakter få lov at skinne igennem.

Med store vinduer ud mod parken byder restauranten på en lys og afslappet stemning – det perfekte sted at koble af fra byens travlhed. Vores smilende personale får dig til at føle dig hjemme og sørger for en varm og mindeværdig oplevelse i hjertet af København.


Menu 

Forretter
- Charcuteriebræt serveret med syltede grøntsager og gnocco fritto (en puffet, stegt dej)
- stracciatella med sæsonens grøntsager
- erbazzone, en tærte med spinat og mangold
- surdejsbrød, focaccia og ekstra olivenolie

Pasta hovedret
- pasta alla Norma, en sauce med stegte auberginer, tomat, basilikum og ricotta

Hovedret
- vitello tonnato, bagt kalvekød i tunsauce med stegte kapers og tomat- og rucolasalat

Dessert
- panna cotta, kogt fløde med Cynar-gel, appelsinskal og salte kiks



Adresse: Restaurant Caronte, Fadet 31, 1799 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 15. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
lørdag 16. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
søndag 17. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
tirsdag 19. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
onsdag 20. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
torsdag 21. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
fredag 22. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
lørdag 23. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.
søndag 24. aug. 2025 kl. 17:00 - 21:00
á 360,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »