De unge gæster skal på rundrejse i det asiatiske køkken, når Henrik Jyrk fra laji by Jyrk på Seaside sammensætter menuen og bærer værtsrollen på dagen. Jyrk garanterer for en aften med massere af gode smagsoplevelser og en på opleveren!
Der bydes herudover på et glas vin til forældrene, når de unge gæster hentes.
Om Henrik Jyrk:
Henrik Jyrk er en erfaren restauratør og har i mange år arbejdet på adskillige 1 og 2-stjernede Michelin-restauranter i København og USA. Henrik er samtidigt et kendt ansigt på tv, bl.a. som kok i Go Morgen DK. På Seaside Toldboden bliver Henrik kendt for det asiatiske køkken – for pan asian grill. Han motiveres af at servere gode madoplevelser og er meget optaget af, at alle mennesker fortjener i hvert fald ét godt måltid om dagen. Og den ambition kan helt sikkert mærkes i hans køkken Iaji på Seaside Toldboden.
SMAGENS TIME er arrangeret af Melting Pot, der siden Claus Meyer i 2011 stiftede fonden, har arbejdet for bedre liv og fremtidsmuligheder for især børn og unge, i og uden for Danmark, gennem projekter, hvor maden er midlet til samfundsforandringer.
Læs mere om SMAGENS TIME her: