Smagens Time 2022 - FOOD CLUB København

Presented by FOOD CLUB København

Madspild er en af de største syndere, når det kommer til klimapåvirkning. Derfor er det vigtigt, at udnytte mest muligt af de råvarer man bruger – og have en plan for, hvad man vil gøre med de rester, man efterlader. På denne aften vil du få serveret mad, der netop har fokus på at sikre mindst muligt aftryk på klimaet. Det kan man nemlig sagtens uden at skulle gå på kompromis med, hvor godt maden smager eller, hvor mæt man bliver. Så her kan du kan se frem til et måltid, hvor du bliver mæt og glad og samtidig lærer noget om, hvordan man selv som enkeltperson, kan være med til at gøre en forskel for vores klodes fremtid.

Program: 

16.30 - Ankomst
16:35 – Velkommen. Intro fra vært. Velkommen og forklaring om madspild og påvirkning på klimaet.
16:45 – Bufetten åbner
17.45 – Snak om hvilke valg man gjorde i bufetten og hvorfor.
17.50 – Doggybag pakkes, så der er mad til madpakken dagen efter.Address: Sortedam Dossering 7C, 2200 København N

En del af SMAGENS TIME
SMAGENS TIME er arrangeret af Melting Pot, der siden Claus Meyer i 2011 stiftede fonden, har arbejdet for bedre liv og fremtidsmuligheder for især børn og unge, i og uden for Danmark, gennem projekter, hvor maden er midlet til samfundsforandringer.

Læs mere om SMAGENS TIME her:

www.smagenstime.org

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »