Smagens Time 2022 - Restaurant Villa Huno

Presented by Restaurant Villa Huno

Restaurant Villa Huno Møns Klint inviterer til Smagens Time d. 5. oktober.

Arrangementet er med fokus på børnenes oplevelse og præmisser, derfor er arrangement forbudt for forældre.

Forældre og voksne er velkommen til at benytte vores udendørs arealer, samt foreslår vi en spadsertur i den spektakulære østmønske natur - Jydelejet, Klinteskoven og Møns Klint, som ligger i gåafstand fra Villa Huno Restaurant og Hotel.

Vores køkken vil servere 3 serveringer der både repræsenterer maden fra Villa Huno og inkluderer den østmønske egn og Klintholm Gods – naturligvis på en børnevenlig maner.

For køkkenchef Rasmus Møller Nielsen (tidligere køkkenchef fra SALT København) bygger et godt køkken på et fundament af intens smag, håndværk og balance. Her er især det grønne køkken sat i fokus gennem nuancerne i sæsonens grøntsager, som underbygger den samlede spiseoplevelse med det bedste fra mark og hav. Som både kok og person lader Rasmus sig inspirere af den enkelte råvare, af den passionerede producent, og den overraskende spiseoplevelse. Med andre ord – essensen af glæden ved måltidet er en tydelig grundsten i Rasmus’ håndværk.

 

Smagens Time menu består af

MAKREL I TOMAT

Saltet makrel, grøn tomat og ristet kartoffel

GLASERET GRIS

Vores egen karry, æble og quinoa

CHOKOLADE

Sveskeblomme og øllebrød

 

Min passion er mad og de oplevelser, som det gode måltid kan bibringe. Oplevelser som både dækker et basalt behov, men som også er berigende både kulturelt, sanseligt og kreativt.’ Rasmus Møller Nielsen, køkkenchef.

Villa Huno Køkken & Klintholm Gods ser frem til at byde børnene velkommenAddress: Langebjergvej 1, 4791 Borre

En del af SMAGENS TIME
SMAGENS TIME er arrangeret af Melting Pot, der siden Claus Meyer i 2011 stiftede fonden, har arbejdet for bedre liv og fremtidsmuligheder for især børn og unge, i og uden for Danmark, gennem projekter, hvor maden er midlet til samfundsforandringer.

Læs mere om SMAGENS TIME her:

www.smagenstime.org

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »