I SALT restaurant går vi i øjenhøjde med vores yngste gæster og serverer en velsmagende tre-retters menu. Den er baseret på lokale råvarer som er kreativt udnyttet så mindst muligt går til spilde. Det vil vores kokke fortælle jer mere om! Vi præsenterer de enkelte retter ved bordene, og parrer dem med økologiske Frankly juices. Velbekomme!
MENU:
Sprød kartoffel
Kulmule, agurk, syrnet fløde
Grillet kylling fra Rokkedahl
Fladbrød, majs og mynte
Blomme
Ristet surdej og fløde
Forældre er velkommen i SALT bistro bar, hvor I kan nyde god kaffe, spændende vine på glas og fristende snacks.
En del af SMAGENS TIME
SMAGENS TIME er arrangeret af Melting Pot, der siden Claus Meyer i 2011 stiftede fonden, har arbejdet for bedre liv og fremtidsmuligheder for især børn og unge, i og uden for Danmark, gennem projekter, hvor maden er midlet til samfundsforandringer.
Læs mere om SMAGENS TIME her:
www.smagenstime.org