Eksklusivt til Copenhagen Cooking 2025 inviterer Restaurant ONE TEN Providence til en særlig aften med en 5-retters tasting menu inspireret af det vidunderlige køkken fra Provence. Forvent ikke en klassisk Provence-menu, men snarere en sjælfuld fortolkning, hvor franske og nordiske elementer mødes i et kreativt og smagfuldt samspil – præcis som man kender det fra ONE TEN. Som en af de eneste restauranter i landet med daglige tableside flamberinger, er der lagt op til en gastronomisk oplevelse, der pirrer alle sanser.
Aftenen afholdes i ægte social dining-stil, hvor gæsterne samles ved både små- og langborde i restaurantens charmerende lokaler og nyder maden i fællesskab –som en familiemiddag, hvor alle starter middagen på samme tid. Her er det maden, vinen og mødet, der er i centrum. Vi lægger hverdagens støj bag os og samles i stedet om det, der binder os sammen: smag, nærvær og nysgerrighed.
Restaurant ONE TEN holder til i en fredet lejlighed midt i det stemningsfulde Latinerkvarter – blot få minutters gang fra både Nørreport og Rådhuspladsens Metro. Her finder du en af byens bedst gemte perler, hvor historien sidder i væggene. Området er kendt for sin kulturarv, de gamle BZ-fortællinger og ikke mindst som arnested for dansk rock i 80’erne – med gadefester og koncerter, der samlede tusindvis i de smalle, historiske gader.
Aftenen starter kl. 18.00, for dem, der har lyst til at varme op med tilkøb af østers og bobler, inden selve middagen begynder kl. 19.00. Der serveres en nøje tilpasset vinmenu til retterne, og da der kun er én seating pr. aften, er der god tid til at blive hængende og nyde aftenen videre med nye bekendtskaber fra langbordene. Og bobler, østers, cocktails, espressodrikke med mere kan tilkøbes efter behov.
Din vært
Ægteparret Sandra og Bjørn er godt berejst i restaurationsbranchen og er i sin tid blevet udlært fra Molskroen, MASH og Klassisk Bistro 65 i det midtjyske. De har drevet event restauranter i det jyske siden 2014 og besluttede sig for nyligt at hygge sig med karrierens gyldne år i vidunderlige København.
Restaurant ONE TEN Providence åbnede dørene sommeren 2023 – blev allerede i 2024 rangeret som bedst anmeldte restaurant på TripAdvisor – og er siden 2024 rangeret blandt Danmarks 20 bedste restauranter af Restaurant Guru. ONE TEN har ingen anmeldelser fra branchens kommercielt sponsorerede anmeldere – kun restaurantens egne daglige gæster. Mere organisk bliver det ikke.
Ekstra info
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
APPETIZER
Har I lyst til at komme lidt tidligere, åbner vi dørene åbner kl.18:00!
Her serverer vi østers, bobler og andre aperitiffer for dem, der ønsker at samles til en lækker snack inden selve middagen
SOCIAL DINING EVENT
Serveres kl.19:00. Drikkevarer, vinmenuer og One Tens Ostebord kan tilkøbes under arrangementet
FØRSTE SERVERING
Grillet tun på salat nicoise og letbrunet smør til brødet
ANDEN SERVERING
Rejer i fransk Vadouvan karry med citronmayo og urteask
TREDJE SERVERING
Ratatouille med tomatiseret aioli
FJERDE SERVERING
Langtidstilberedt steg af ungkvæg med trøffelmayo
FEMTE SERVERING
Sukkermarinerede figener klassisk flamberet i Pastis tableside
Anbefalede tilkøb under arrangementet:
3 gl. vinmenu 325,-
4 gl. vinmenu 425,-
5 gl. vinmenu 500,-
One Ten Plateau de Fromage som pre–dessert 150,-
Bemærk at vinmenuerne inkluderer vand ad libitum
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev