Se København fra Axelborgs tagterrasse og smag på det bedste fra landets økologiske producenter.
Søndag den 17. august kl 13-17 fejrer vi nemlig økologien og årets høst i Axelborgs smukke tårn og på tårnets tagterrasse.
Der vil være en række talks, hvor der stilles skarpt på økologiens mange facetter – fra smag og sundhed til dyrevelfærd, biodiversitet og klima.
Sammen med en række fagfolk og producenter undersøger vi spørgsmål som: Hvorfor giver det mening at vælge økologiske krydderurter, grøntsager eller kød? Hvad får du for pengene, når du vælger økologisk? Og hvordan hænger lokale fødevarer og god dyrevelfærd sammen med en mere bæredygtig fødevareproduktion?
Kom og få ny viden, inspiration og konkrete perspektiver på, hvorfor økologi gør en forskel – både i køkkenet, i landskabet og i det store billede.
Vores producenter har tastings med. Men husk også din telefon – for det er også her du med MobilePay kan købe økologiske specialiteter med hjem til din søndagsmiddag.
Tak til Fonden for Økologisk Landbrug.
Din vært
Landbrug & Fødevarer er brancheorganisation for de mange danske producenter, der leverer fødevarer til vores køkkener og vores tallerkener.
I tilfælde af dårligt vejr
Eventet finder sted både udenfor og indenfor. Ved dårligt vejr, trækker vi indenfor i tårnet.
Bemærk at du ikke skal have en billet til eventet. Du dukker bare op.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Bemærk at du ikke skal have en billet til eventet. Du dukker bare op.
_
Please note that you do not need a ticket for the event. You just turn up.