Kom og hyld lokale madsystemer og spis et 100% grønt måltid, lavet af råvarer høstet direkte fra marken, mens du sidder midt i den gemte københavnerperle Skudehavn, med fødderne i vandet.
Vi fejrer sommeren under åben himmel, i taknemmelighed over den overflod af råvarer vi skal smage, mens aftenen byder på uhøjtidelige grønne smagseksplosioner, kølige vine og masser af fortællinger fra marken, køkkenet og håb for fremtidens madsystemer.
Kom lidt før og tag en dukkert inden maden. Tør kroppen ved bålet, mens du får et glas bobler og gør dig klar til middagen rundt om langbordet.
Dine værter:
Rodfast
Rodfast ligger på Østre Gasværk Teater og består af kokkene Jesper Witt Paustian og Anders Larsson. De har begge en lang karriere bag sig - fra gourmet i Søllerød, Firenze og New York – til folkekøkken på Christiania.
Karise Permatopia
Fra det regenerative landbrug på Permatopia kommer Tue Bach Pedersen, som er partner og hovedleverandør til aftenens langbordsmiddag.
I tilfælde af regn...
I tilfælde af dårligt vejr rykker vi indendørs. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.
MENU
Menuen for middagen offentliggøres d. 1. august på Rodfasts hjemmeside
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev