Hotel Saxkjøbing Foodweek
Presented by Hotel Saxkjøbing
GLÆD DIG TIL AT SMAGE RETTERNE FRA HOTELLETS KØKKEN, SOM SIDEN 1835, HVOR HOTELLET FIK TILDELT PRÆDIKATET ’KGL. PRIVILEGERET KRO’, HAR SERVERET MAD TIL SMÅ OG STORE MAVER.
En af Danmarks mest kendte kokke og gastronomiske iværksættere, Claus Meyer overtog hotellet i 2006 og hans madfilosofi gennemsyrer restaurantens menukort. Lokale, udvalgte og nyhøstede råvarer af høj kvalitet og med mest mulig økologi skal genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og give madoplevelser ud over det sædvanlige.
3 retters menu lavet af 95% lokale råvarer
Pocheret torsk fra Langø
syltede quinoa – selleri – skummende sauce – dild olie – tang
Stegt gråand bryst fra de lokale godser
confiteret lår – jordskokke – variation af løg – kartoffel tærte – hasselnød sauce
Grød af æbler fra Lillø
bagt chokolade – vaniljeis – chokoladeskum
Address: Torvet 9