Te & vilde urter - lær at lave din egen blanding

Præsenteres af Sing Tehus

At bruge planter, rødder og urter til madlavning og som te, er en oldgammel tradition, som Johannes Ruggaard har taget op og studeret egenskaberne i de forskellige planter.
Danske vilde planter, byder på en bred palette af smagsvarianter og egenskaber, og så befinder de ofte lige uden for døren. Planter, som vi ofte betragter som ukrudt eller stedsegrønt, er planter vi kan bruge i salaten, suppen eller teen.
Sing Tehus tilbyder en aften, i selskab med Johannes, hvor vi lærer mere om de vilde planter, og hvor deltagerne får lejlighed til at lave deres egen blandingste, med te og vilde planter.
Vidste du f.eks at den vilde plante kæmpebalsamin – hvis milde frø blomster og blade eksempelvis bruges til urtete – har fået sit slægtsnavn ”impatiens” på grund af dens eksplosive spredning af sine frø? At høste frøene kræver lidt snilde, da frøkapslerne eksploderer og skyder frøene afsted ved selv den mindste berøring. Eller at den danske natur byder på velsmagende krydder-rødder som den meget kraftigt smagende, både søde og bitre kalmus, der bedst kan sammenlignes med ingefær?

Adresse: Kompagnistræde 30

Læs mere på: https://singtehus.dk/shop/events/teogvildeurter/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223