Tekken & Tempura

Præsenteres af Saito

Under Copenhagen cooking har du mulighed for at tage forbi Kitchen Collective, hvor Saito i samarbejde med Mishima Zaibatsu præsenterer King of Iron Fist Tournament vol. 2!

Kig forbi til hyggeligt samvær, centreret omkring nostalgi og japansk komfort food. Vi vil fyre op for den gamle Playstation 1™? og invitere alle deltagere til at kæmpe i Tekken 3 – alle kampspils moder.

Under turneringen er det muligt at tilkøbe både mad og drikke. Vi serverer kakiage grøntsags tempura, onigiri og kartoffelsalat i japansk stil. Derudover vil der være øl for at holde udholdenhed oppe under den opslidende turnering.

Din vært 

Saito laver ambitiøs japansk mad og tilbyder bl.a. køkkenskole, pop up og events, hvor en central mission er af lave japansk mad med lokale danske råvarer.

Instagram
Facebook

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr. 


info

Inkluderet i billetten er deltagelse i turneringen

Mad og drikke kan tilkøbes på dagenAdresse: Kitchen collective, Slagterhusgade 11A, 1715

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.