Terapeuten og de vises sten med Bo Petersen

Presented by Holberggård

Tag en lørdag ud af kalenderen og bliv klogere på dig selv

Workshoppen foregår ved meditation og åndedrætsøvelser, hvor vi som et ekstra krydderi til de to allerede kendte teknikker bruger krystaller. Krystallerne har en forstærkende virkning på meditation og åndedrætsøvelserne. Du behøver ikke at have nogen forudsætninger for at deltage i denne workshop, du skal bare have et åbent sind og vilje til at prøve noget nyt.

Jeg medbringer et udvalg af krystaller, du vælger dem du ønsker at arbejde med. Alt arbejde med krystallerne foregår intuitivt, derfor behøver du ikke vide noget krystaller. Viden om krystaller er ingen hindring. Krystaller har alle deres egen energetiske svingning og virker ind på vores chakraer samt organer. Det er denne energetiske svingning vi vil udnytte på workshoppen. Vi vil muligvis også benytte os af NADA.

Mere om workshoppen
Denne dag giver dig mulighed for at styrke din intuition med hjælp fra krystallerne, al arbejde med krystallerne foregår nemlig intuitivt og du behøver derfor ingen forudsætninger for at deltage. Det handler om at mærke efter dels hvad har jeg brug for hjælp til og dels at bede om hjælp til dette. I en travl hverdag bruger vi ofte tankevirksomhed til at finde løsninger fremfor at bruge intuitionen, hvilket kan føre til anstrengelse, forkerte beslutninger, stress med mere.

På workshoppen bruger vi Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning (BSV) og meditation sammen med krystaller. Krystallerne er med til at styrke de processer, som de to nævnte teknikker sætter i gang. Alt sammen processer, der fører til at du bliver i stand til at mærke dig selv og dermed mærke, om du er i harmoni med dig selv og dine mål/værdier.

Der er mulighed for at modtage NADA i slutningen af dagen. NADA er akupunktur i øret, der sættes 5 nåle i hvert øre. Nålene påvirker de indre organer og skaber balance mellem Yin og Yang. De fleste oplever umiddelbart en indre ro og en bedre indre balance, andre skal have nålene i lidt længere før virkningen kommer. NADA understøtter de processer, du er i gang med på workshoppen. I stedet for nålene kan man få sat to små kugler i hvert øre, disse kan sidde i op til en uge.

Mange oplever efterfølgende en øget indre ro, et bedre søvnmønster samt fysisk uro mindskes. Du kan læsse mere om NADA på https://nada-danmark.dk

Pris og tilmelding
Prisen er er 1.100 kr. inkl. forplejning, heraf betaler du kr. 300,- i depositum ved tilmelding. Restbeløbet, kr. 800,-, betales på dagen ved ankomst. Tilmelding er bindende og depositum refunderes ikke.

Adresse:
Holberggård
Strandgaardsvej 8
4760 VordingborgAddress: Strandgårdsvej 8, 4760 Vordingborg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.