The Fat Pike & The Pizza Bro mashup: Hummer Pizza

Presented by The Fat Pike & The Pizza Bro

The Fat Pike & The Pizza Bro mashup: Hummer Pizza

The Fat Pike og The Pizza Bro er et umage søskendepar, der lever side om side i baggården på Njalsgade på Islands Brygge. Nu mødes de to parter i et mashup af pizza og skaldyrenes konge, hummer.

The Fat Pikes kokke vil pochere og plukke hummeren ud til fine stykker og herefter sende en stafet ud til pizzaiolerne i The Pizza Bro, som vil lægge hummerkødet på den økologiske pizzabund med tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum og olivenolie. Dernæst sendes pizzaen ind i den tæt på 400 grader varme brændefyrede pizzaovn.

Imens pizzaen er i ovnen, venter gæsterne inde ved bordet på The Fat Pike, hvor der serveres Fine de Claire-østers.

Menu The Fat Pike & The Pizza Bro Mashup


Fine de Claire-østers 
3 stk. lette og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron

Hummer Pizza
Tomatsauce, hummer, bøffelmozzarella, basilikum og olivenolie

199 kr. + gebyr pr. person

Billetter sælges via madbillet.dk

Tid & Sted
Tirsdag den 8. oktober kl. 17.30 til 19.30

The Fat Pike
Njalsgade 19D, 2300 Kbh. s
Gæsterne sidder ved langborde i restauranten

Om The Pizza Bro
The Pizza Bro er lig med klassiske italienske pizzaer med knasende økologisk sprød bund, toppet med en kombination af de fineste italienske specialiteter og økologiske råvarer.

De brændefyrede ovne, der fyrer med bl.a. birke – og bøgetræ, giver pizzaerne et anderledes og spændende udtryk, attitude, som ikke mindst understreges af de altid veloplagte pizzaioloere.

Om The Fat Pike
The Fat Pike ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane.

The Fat Pike & The Pizza Bro er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Fat Pike & The Pizza Bro, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ og Pakhus Bryggen.

 

 

Address: Njalsgade 19D, 2300 Kbh. s


Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223