Kom med til tre enestående oplevelser med nogle af de helt store navne indenfor dansk gastronomi. Fra juni til november, ledsager Jan Hurtigkarl, Hans Beck Thomsen og Erwin Lauterbach hinanden i køkkenet, når de inviterer til en perlerække af middage på 3 forskellige destinationer i Danmark.
I november vender Erwin Lauterbach tilbage til Hotel Østerport, hvor han for alvor slog sit navn fast. Erwin slutter værtskabet med en menu baseret på efterårets afgrøder. I bedste Saison-stil serverer alt fra kål, rodfrugter og skovsvampe til æbler, pærer, bær og havtorn. Der serveres en 6-retters menu, appetizers, velkomstchampagne, vinmenu og kaffe.
I hver deres hjemstavn tager de gastronomiske venner opgaven som køkkenchef og værtskabet på sig, mens de får selskab af de to øvrige kompagnoner bag gryderne. Hver køkkenchef præsenterer en 6-retters menu med appetizers og drikke, der vil variere i takt med årstiden, landskabet og omgivelserne. Menuerne tager afsæt i årstidens og egnens råvarer, og vil afspejle den fælles passion for lokale råvarer og grøntsager. Kort sagt: en homage til den gode smag, og det gode venskab.
I forbindelse med arrangementet gives 25 % rabat på overnatning på Hotel Østerport inkl. morgenmad.