Til middag hos Erwin Lauterbach på Hotel Østerport

Presented by Jan Hurtigkarl, Hans Beck Thomsen & Erwin Lauterbach

Kom med til tre enestående oplevelser med nogle af de helt store navne indenfor dansk gastronomi. Fra juni til november, ledsager Jan Hurtigkarl, Hans Beck Thomsen og Erwin Lauterbach hinanden i køkkenet, når de inviterer til en perlerække af middage på 3 forskellige destinationer i Danmark. 

I november vender Erwin Lauterbach tilbage til Hotel Østerport, hvor han for alvor slog sit navn fast. Erwin slutter værtskabet med en menu baseret på efterårets afgrøder. I bedste Saison-stil serverer alt fra kål, rodfrugter og skovsvampe til æbler, pærer, bær og havtorn. Der serveres en 6-retters menu, appetizers, velkomstchampagne, vinmenu og kaffe.


I hver deres hjemstavn tager de gastronomiske venner opgaven som køkkenchef og værtskabet på sig, mens de får selskab af de to øvrige kompagnoner bag gryderne. Hver køkkenchef præsenterer en 6-retters menu med appetizers og drikke, der vil variere i takt med årstiden, landskabet og omgivelserne. Menuerne tager afsæt i årstidens og egnens råvarer, og vil afspejle den fælles passion for lokale råvarer og grøntsager. Kort sagt: en homage til den gode smag, og det gode venskab.

I forbindelse med arrangementet gives 25 % rabat på overnatning på Hotel Østerport inkl. morgenmad.Address: Hotel Østerport, Oslo Plads 5, 2100 København Ø.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.