Til middag hos Hans Beck Thomsen i Henne Strand

Presented by Jan Hurtigkarl, Hans Beck Thomsen & Erwin Lauterbach

Fra juni til november, ledsager Jan Hurtigkarl, Hans Beck Thomsen og Erwin Lauterbach hinanden i køkkenet, når de inviterer til en perlerække af middage på 3 forskellige destinationer i Danmark. Kom med til tre enestående oplevelser med nogle af de helt store navne indenfor dansk gastronomi.

I september stopper karavanen på vestkysten ved Henne Strand, hvor Hans Beck Thomsen tager værtskabet. I hjemstavnen, hvor han har drevet to toprestauranter, forvandler han det lokale vandrehjem til en restaurant, der skal huse samme velsmag som fordums tid. Hos Inge og Jens Peter fra Lundehaven høstes økologiske rødder, krydderurter og blomster, sankeren Karen samler vilde urter og svampe, mens dagens fisk hentes ved fiskerbådene og lammet fra Nymindegab. 

Der serveres en 6-retters menu, appetizers, velkomstchampagne, vinmenu og kaffe.

 


I hver deres hjemstavn tager de gastronomiske venner opgaven som køkkenchef og værtskabet på sig, mens de får selskab af de to øvrige kompagnoner bag gryderne. Hver køkkenchef præsenterer en 6-retters menu med appetizers og drikke, der vil variere i takt med årstiden, landskabet og omgivelserne. Menuerne tager afsæt i årstidens og egnens råvarer, og vil afspejle den fælles passion for lokale råvarer og grøntsager. Kort sagt: en homage til den gode smag, og det gode venskab.



Address: Solfang, Strandvejen 458, 6854 Henne

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.