Treat: Spar 42% hos Artemisia Vinbar

Presented by Artemisia

Nyd et lækkert board med charcuteri og tilhørende vine hos Artemisia - DOK5000's nye vinbar i Odense


Wine & Boards i Artemisia

 

I vores hyggelige og stilfulde vinbar, Artemisia, kan du opleve vores Wine & Boards koncept til en fordelagtig pris. Her kan du smage vores klassiske board med charcuteri og oste, mens du nyder vores udvalg af europæiske vine.


Det får du: Vores klassiske board med charcuteri, ost, tilbehør og brød samt vores klassiske wine flight med tre 100 ml. serveringer af enten rød- eller hvidvin. Det er muligt at tilvælge en alkoholfri vinmenu ved ankomst.

Vand hertil er gratis.

 

Om Artemisia:

Artemisia er DOK5000’s nye vinbar.

 

Vi har forvandlet DOK5000’s gamle teatersal til en stilfuld og hyggelig vinbar. Artemisia er indrettet med møbler af dansk design og en arkitekttegnet bar. I hjertet af Artemisia finder du vores specialdesignet vinlager, hvor vores udvalg af vine udstilles.

 

Vores madkoncept i Artemisia er inspireret af middelhavskøkkenet og i særdeleshed ”taglieri” fra den italienske region Emilia-Romagna. Taglieri består af store skærebrætter fyldt med charcuteri og oste. Med vores menu ønsker vi at skabe en unik gæsteoplevelse med godt håndværk og nøje udvalgte smage.


Vi glæder os til at se dig!Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

Normalpris: 350 kr.

Kampagnepris: 200 kr.

Spar 42%

Adresse: Sverigesgade 5, 5000 Odense C

Indløsningsperiode: Værdibeviset kan indløses på følgende nedenstående datoer. Husk at booke dit bord på forhånd, på restaurantens hjemmeside, for at sikre dig at der er plads.

Der kan bookes på følgende datoer: 18.-19. jan., 25.-27. jan., 1.-3. feb., 8. feb. 22.-24. feb., 29. feb. - 2. marts, 7. marts - 9. marts, 14. marts - 16. marts

Fremvisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom.